EUROPART - за трети пореден път с награда за най-добра марка

10.10.2018

EUROPART - за трети пореден път с награда за най-добра марка

За трети пореден път EUROPART е „най-добра марка“ в категория Търговия с части за товарни автомобили в Германия.

[✕]

36,14 на сто от анкетираните читатели на специализираното списание PROFI Werkstatt са посочили като най-добра водещата в Европа компания за търговия с части за товарни автомобили и сервизно оборудване. EUROPART е отличена заради компетентните услуги, бързата и прецизна логистика и богатия асортимент от стоки. Компанията от Хаген, която през тази година чества своя 70-годишен юбилей, е отличена и с награда за дългогодишно и трайно позитивно развитие.

„Това е чудесна оценка за нашата работа на място с клиентите и нещо много специално“, подчертава важността на третия пореден успех Олаф Гисен, CEO на EUROPART. Той получи наградата по време на изложението Automechanika 2018 във Франкфурт през септември заедно с Михаел Венеман, ръководител продажби в EUROPART за Централна Европа.

„Чрез нашата собствена марка от премиум части EUROPART ние предлагаме качествена и равностойна алтернатива на частите от производители на автомобили. За много от нашите клиенти това е важен елемент при сътрудничеството с EUROPART.“, казва Михаел Венеман.

EUROPART бе номинирана среднай-добрите и в още няколко категории. „Вторите места при Масла и Смазочни материали както и в Сервизни решения и третото място в Почистване и грижи са отлично постижение“, допълва Олаф Гисен.

През последните десетилетия EUROPART фокусира дейността си в сферата на товарните автомобили, ремаркетата и автобусите и се утвърди като една от водещите на европейския пазар компании в сектора.

<< Обратно към новините