EUROPART предлага на пазара премиум части колесни главини

28.09.2018

EUROPART предлага на пазара премиум части колесни главини

Колесните главини EUROPART се произвеждат от сив чугун с високо качество и термоустойчивост. С помощта на най-модерни машини се гарантира точно спазване на производствения процес.

[✕]

Висококачествените ролкови лагери са монтирани с качество като при първоначално вграждане и гарантират дълъг срок на експлоатация, както и минимален шум – всичко това подкрепено от използването на дълготрайни и високотемпературни греси. Високите въртящи моменти се предават с едно точно водене на вала.

„Нашите колесни главини EUROPART непрекъснато се подлагат на строги тестове за функционалност и на дълговечност", обяснява Себастиан Кампхаус, директор на продуктовия мениджмънт. „Те са подходящи за много от най-разпространените автомобили и ние гарантираме дълготрайна корозионна устойчивост“. Кампхаус е убеден, че „колесните главини са оптимално разширение на асортимента в портфолиото на продукти Премиум части EUROPART“.

[✕]


Премиум частите EUROPART представляват много богат асортимент от над 7 500 продукта на собствената марка. Той съдържа части от областите оси, ходова част, части за двигатели, осветление и оборудване както и аксесоари. Освен това предлагаме на клиентите консумативи и продукти, необходими за сервизите. Със своя контролиран по цял свят мениджмънт на качеството най-добрият търговец на части за товарни автомобили в Европа осигурява непрекъснато нарастващ професионализъм в търговията.

Всички резервни части могат да бъдат поръчани лесно и бързо на www.ewos.net - онлайн магазина на EUROPART.

<< Обратно към новините