Новите Ford Transit Connect и Transit Courier

23.08.2018

Новите Ford Transit Connect и Transit Courier

Новите Ford Transit Connect и Transit Courier са вече налични в Европа. Стилен нов дизайн, съвременни технологии в помощ на водача, както и гориво-ефективни двигатели, които подобряват ефективността и емисиите на въглероден диоксид с до 12%.

[✕]

Transit Connect и Transit Courier сега са по-добре от всякога подготвени да бъдат в помощ на своите собственици и транспортните оператори да намалят текущите разходи. Изцяло новия дизелов 1,5-литров двигател EcoBlue и усъвършенствания 1,0-литров EcoBoost подобряват значително горивната ефективност. В допълнение към тях като опция се предлага и новата 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Transit Connect е с нов външен вид с характерните черти и стил за всички нови автомобили с марката Ford. Подобреният интериор разполага с плаващ 6-инчов цветен сензорен екран, вдъхновен от таблетите, включващ комуникационната и развлекателна система SYNC 3. Новият Transit Connect включва широка гама от функции за подпомагане на шофьора, в това число интелигентен ограничител на скоростта, асистент за предотвратяване сблъсък с пешеходци, странична стабилизация срещу вятъра и активен паркинг асистент.Най-малкият член на семейството Transit - новият Transit Courier идва с обновен външен вид; интериор с преработен дизайн на централната конзола за по-голяма ергономичност, включително нов, по-голям 6-инчов цветен сензорен дисплей вече с инфо-развлекателната система SYNC 3 на Ford, доскоро достъпна за моделите от по-висок клас.Актуализираната линия на двигателите предлага на клиентите избор от 1,5-литровия дизелов двигател TDCi и 1,0-литровия бензинов двигател EcoBoost, като всички автомобили разполагат с изцяло новата 6-степенна механична трансмисия на Ford вместо 5-степенната скоростна кутия на предходната модификация на модела. За най-ниски експлоатационни разходи се предлага нов пакет за по-добра горивна ефективност с оптимизирана аеродинамика.

Новите ванове Transit Connect и Transit Courier са част от обновяването на продуктовата гама от лекотоварни превозни средства на Ford, която ще приключи в рамките на 18 месеца.

Заедно с големия Transit, Transit Custom и пикапа Ford Ranger, Transit Connect и Transit Courier помогнаха на Ford да стане лидер в продажбите на лекотоварни автомобили в Европа с реализирани 206 700 автомобила за първите 7 месеца в Европа.

За новия Ford Ranger Raptor кликни ТУК.

<< Обратно към новините