Solaris стартира eSConnect

15.08.2018

Solaris стартира eSConnect

Solaris Bus & Coach стартира нова дистанционно диагностична система. Софтуерът eSConnect събира и следи данните за използването и управлението електрическите автобуси на полския производител.

[✕]

Solaris ще осигури чрез своята нова дистанционна диагностична система eSConnect база данни от информацията за експлоатирането на електробусите в завода в Болечово. Софтуерът ще събира данни за позицията на електробуса, нивото на батерията, изминатото разстояние и консумацията на електроенергия за задвижване на автобуса. В допълнение, грешки могат да се диагностицират в агрегатите от разстояние и да се създаде статистика за броя цикли на зареждане и средната продължителност на експлоатация между презарежданията на батериите.

Според Solaris новият софтуер eSConnect е наличен както за нови, така и за вече доставени електрически автобуси. Системата за дистанционна диагностика може да позволи по-нататъшно подобряване на електробусите, в това число и оптимизиране на флотата на клиентите на Solaris. С eSConnect автобусният парк може да се използва по-ефективно и да се осигури правилната работа на шофьора на автобуса.

Системата за дистанционна диагностика предлага възможност и за събиране и оценка на данни за точното определяне на техническите изисквания в зависимост от характеристиките на всяка автобусна линия и маршрута по който се движи.

<< Обратно към новините