Логистичен център на АИТ Логистик отваря врати

05.07.2018

Логистичен център на АИТ Логистик отваря врати

До края на лятото ще заработи новият логистичен център на АИТ Логистик, който се намира в индустриална зона “Тракия” в Пловдив, близо до летище Пловдив.

[✕]

В него ще се предлагат различни видове логистични услуги - складиране, обработка на стоките (преетикиране, препакетиране), сортиране на поръчки, комплектоване на групажни превози, доставки до адреси у нас и чужбина и др. Фирмата собственик на базата е една от най-големите транспортни фирми у нас - АИТ Интернешънъл Транспорт.
Модерната логистична база е с над 3000 кв.м разгъната застроена площ на склада и още близо 1000 кв.м офисни площи. Предстои да бъде оборудвана със стелажи и машини, като вече има избрани доставчици на оборудването.
Достатъчно е клиентът да докара стоката до базата и от там отговорността за нея се поема от логистичния център. Заплащането за складиране е на палетомясто за час. Чрез специално разработен за фирмата клиентски портал, всяка фирма ще може да следи наличността на своите палети в склада, да подава поръчки за обработка и експедиция на стоката, да заявява часове за доставка на стока и съответно необходимост от нови палетоместа. Има опция, клиентът да резервира за по-дълъг период време точно определен брой палетоместа, ако предпочита този начин на работа.
Повече за логистичния център на АИТ четете в новия бр. 6 на списание ЛОГИСТИКА.

<< Обратно към новините