Volvo обнови гамата си туристически автобуси

29.05.2018

Volvo обнови гамата си туристически автобуси
Volvo 9900

Дизайнът, безопасността и комфортът са централната тема застъпена в изцяло обновената моделна гама на туристическите автобуси Volvo.

[✕]

Иновативният дизайн и високото ниво на комфорт са в състояние да убедят повече хора, че пътуването с автобус е приятно изживяване, дори когато то е на по-далечни разстояния.

„Това е историческа стъпка, най-голямото обновяване на европейската ни гама от туристически автобуси за последните повече от 20 години. Сигурен съм, че нашите клиенти ще оценят нашата работа“, казва ХаканАгневал, президент на Volvo Buses.

[✕]


Новата гама от туристически автобуси Volvo включва два модела - луксозният 9900 и 9700, който предлага множество варианти на оборудването. И двата предлагат динамичен и стилен екстериор с изчистени линии с отлична аеродинамика.Дизайнерският екип е отдал голямо значение на визуалното и сензитивното качество в салона на автобуса. Пътниците ще бъдат посрещнати от спокойна и балансирана палитра светлина, както и елегантни комбинации от текстил и кожа, с акцент към всеки детайл. За да се гарантира на пътниците най-висок клас комфорт, от Volvo Buses са наблегнали на ергономичните седалки за пътниците, както и добре изолираниият интериор с ниско ниво на шум. Климатичният блок е проектиран да осигурява постоянна и приятна температура в автобуса, независимо от външните условия.

Както Volvo 9700, така и Volvo 9900 предлагат цялостни решения за активна и пасивна безопасност. Сред новите системи са по-силната защита от фронтален удар и системата, която следи за движенията и проблемите на автобуса, а също и сигнализира, когато са налице сигнали, че водачът е уморен или не е концентриран върху пътя.

<< Обратно към новините