Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Iveco на газовата конференция в Опатия

18.05.2018

Iveco на газовата конференция в Опатия

Iveco представи водещата си роля в използването на природен газ за гориво на широка гама от автомобили за работа на най-голямото годишно събитие на газовата индустриая в Централна и Югоизточна Европа.

[✕]

Иновативната технология на Iveco – Natural Power е устойчив избор на гориво, достъпен за цялата гама от превозни средства – от лекотоварни до тежкотоварни камиони и автобуси за близки и далечни разстояния. Това стана по време на 33-ата Международна научна и експертна среща на професионалистите в газовата сфера. Тазгодишното издание на форума за Централна и Югоизточна Европа се състоя в Опатия, Хърватия. Събитието предоставя уникална възможност за всички газови компании и за тези, чиято дейност е свързана с газовата индустрия, да представят своите дейности, продукти и технологични решения пред над 600 професионалисти.

Iveco е единственият производител на автомобили за работа, който предлага пълна гама от превозни средства, задвижвани с природен газ: Международният ван на годината 2018 - Daily Blue Power, Международният камион на годината 2016 – Eurocargo, известен още и като „камионът, който градът обича“ в своята версия NP, идеална за работа в големите градове заради ниските си нива не емисии и шум; Камионът на годината с ниски нива на замърсяване във Великобритания - Stralis NP, първият камион на природен газ, предназначен специално за транспорт на далечни разстояния.„Важен стимул при използването на превозни средства, задвижвани с природен газ, е устойчивостта. Автомобилите Iveco NP позволяват намаляване на емисиите на CO2 до 95% с използване на биометан, с 50% по-малко шум и постигане на значителни икономии в общите разходи за притежание в сравнение с дизеловите автомобили. Всички тези фактори оказват влияние върху силния растеж на пазарния дял при търговските автомобили, задвижвани с природен газ. Автомобилите, задвижвани с природен газ от Iveco са глобалния отговор на климатичните промени, замърсяването на въздуха, високите нива на шум и зависимостта от петрола. Решението, което предлагаме, е вече налично, напълно индустриализирано, безопасно и надеждно“, каза Марко Ходалич, мениджър продажби на Iveco NP за Централна и Източна Европа.

<< Обратно към новините