Isuzu D-Max и Piaggio Porter на БАТА АГРО

15.05.2018

Isuzu D-Max и Piaggio Porter на БАТА АГРО

От 15 до 18 май в Стара Загора се провежда Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО. София Франс Ауто представя двата си бранда – Isuzu и Piaggio Commercial Vehicles на щанд номер E84.

[✕]

Тазгодишното издание обръща внимание на иновациите в земеделието, ето защо пикапите Isuzu D-Max и флагманът на лекотоварната гама на Piaggio Commercial VehiclesPiaggio Porter намират видно място сред изложителите.

Многофункционалният пикап на годината в България - Isuzu D-Max, избран за най-надежден пикап във Великобритания, разполага с една от най-големите товароносимости в сегмента. Isuzu D-Max (моделна година 2017) е последният модел от дълга серия пикапи на Isuzu, чието начало е поставено през 1963 г., когато марката произвежда първия си пикап. Многофункционалният автомобил е с двигател и шаси, здрави като при камионите. Въпреки това, интериорът на D-Max предлага удобството на лек автомобил и съчетава здравина с усещане за комфорт. D-Max е създаден да върши много работа дълго време. Isuzu D-Max е оборудван с нов, съвременен 1,9-литраов дизелов двигател Isuzu (RZ4E-TC), отговарящ на еконормите Евро-6, който продължава традицията на Isuzu за забележителна надеждност и представяне с дълъг живот и ниски разходи за гориво.

Универсалният Piaggio Porter, се отличава с отлично съотношение товароносимост/компактни размери. Piaggio Porter, флагманът на четириколесната гама на Piaggio Commercial Vehicles, е с най-добрия в категорията си радиус на завой (3,7 м), разполага с оптимално съотношение между размери и товарен обем - товарен автомобил, маневрен като лек. С максимален товарен капацитет от 1120 кг Piaggio Porter Maxxi се предлага във вариант като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. Задвижва се от четирицилиндров бензинов двигател, като има опция за пропан-бутан и метан. Piaggio Porter намира приложение в областта на доставките, паркова поддръжка и озеленяване, строителство, сметоизвозване и много други.

На разположение на посетителите на БАТА АГРО 2018 ще бъдат тестови пикапи Isuzu D-Max.

<< Обратно към новините