Isuzu D-Max тегли каравана в Къмпинг и Караванинг Експо

14.05.2018

Isuzu D-Max тегли каравана в Къмпинг и Караванинг Експо

Многофункционалният пикап на годината Isuzu D-Max взе участие в Къмпинг и Караванинг Експо – специализирано изложение за кемпери, каравани и цялостно къмпинг оборудване.

[✕]

В изминалите почивни дни – на 12 и 13 май пред магазин Metro на бул. „Цариградско шосе“ 7-11 км в София, пикапът с монтиран теглич и прикачена каравана, можеше да бъде видян от всички фенове на къмпинга.

Пикапът Isuzu D-Max е перфектният автомобил за бягство от ежедневния живот. С максимална теглителна сила 3,5 тона, по-голямо и по-здраво товарно пространство и електронна опция за задвижване на всички колела, не съществуват бариери, които могат да го спрат. Големи товари, стръмни склонове, груба земна повърхност, Isuzu D-Max преодолява всичко по пътя си. Моделите, оборудвани със задвижване на четирите колела, могат да стигнат навсякъде, с превъзходна оф-роуд проходимост и възможност за включване на пълноприводното задвижване в движение.

Независимо дали от типа работа – семеен излет или преодоляване на пресечен горски терен, D-Max се справя без затруднения.

<< Обратно към новините