ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ през юни 2018 г.

24.04.2018

ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ през юни 2018 г.

Вече 17 компании потвърдиха участието си в специализираното изложение за складово оборудване, машини и технологии в логистиката - Шоу в склада: ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ.

[✕]

Това са фирми предлагащи складови машини, складиращи системи, почистваща техника, баркод системи, подови покрития, опаковъчна техника и курсове за водачи на кари. Повече за компаниите можете да видите ТУК .
Събитието ще се състои на 14 и 15 юни 2018 г. в cargo-partner iLogistics center, София, ул. Подполковник Васил Златарев 44 А.
Форумът е уникален, като съчетава класическото търговско изложение с демонстрации на машини, споделяне на добри практики и единственото по рода си Състезание за най-добър водач на кари. Всичко това се случва в истински склад – реалната работна среда на машините и технологиите.
Организатори на единственото у нас изложение с демонстрации на живо на складово оборудване, машини и технологии са БЪЛГАРСКА ТРАНСПОРТНА ПРЕСА и списание ЛОГИСТИКА.
Ако имате какво да покажете и желаете да се включите като изложител в ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ, позвънете на тел. 088 8220261, 02 9580031, изпратете имейл на адрес ТУК или влезте в сайта на събитието sklad.logistika.bg .
Достъпът до ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ 2018 е безплатен за професионалисти след съответна регистрация - предварително чрез мейл - ТУК или на място. Изложението представлява интерес за производствени фирми, търговски фирми на едро и дребно, дистрибуторски фирми, логистични фирми, 3PL доставчици, спедиторски и транспортни фирми със собствен склад.

<< Обратно към новините