Iveco представя екологичната си гама в Париж

11.04.2018

Iveco представя екологичната си гама в Париж

Iveco представя новия Stralis X-Way и цялата си гама от екологични автомобили по време на строителното изложение Intermat 2018 в Париж, които отговарят на призива на френският президент Еманюел Макрон за масово преминаване на тежкотоварните автомобили от дизелово гориво на газово.

[✕]

Iveco демонстрира широката си гама от автомобили за пътното и градско строителство, сметосъбиране, минно дело на щанда на CASE Construction Equipment (зала 6, щанд E042) по време на изложението Intermat 2018. Те са устойчиви и напълно отговарят на призива на Еманюел Макрон за масово преминаване на тежкотоварните автомобили от дизелово гориво на газ, който френският президент изрази по време на Конференцията на високо равнище на Европейската комисия относно финансирането на устойчивия растеж, проведена в Брюксел на 22 март 2018 г .: „В нашите ръце е решително да трансформираме транспортния сектор чрез широко разпространение на използването на електрически и водородни превозни средства, както и преминаването на товарните превози от задвижване с дизелово гориво към такова на газ.“

Новият Stralis X-Way разработен за строителството е идеалният отговор за продължаващия бум в градските строежи. Камионът е на природен газ и е идеалният избор за експлоатация в Париж, с оглед на насоката на града относно ограничаването на вредните емисии.

Stralis X-Way комбинира най-добрите технологии за горивна ефективност и безопасност на Iveco с прочутата издръжливост на офроуд автомобилите, за да осигури висока производителност с най-добър полезен товар и изключителна обща цена за притежание (TCO).При рециклирането се подчертава как Iveco и CASE предлагат допълваща гама от продукти, които създават перфектна комбинация за постигане на кръгова икономика, основана на генерирането на биометан от отпадъци. Stralis X-Way Hook e подходящото решение за индустрията за рециклиране с изключителна маневреност, компактни габарити, проходимост, тяга и голям полезен товар.

За градския сектор Iveco представя екологичните си лекотоварни автомобили и камиони с модерни алтернативни технологии за задвижване – Международният ван на годината 2018 - Daily Blue Power и Stralis X-Way NP. Италианската марка е в челните редици на индустрията със своите пионерски чисти и устойчиви решения, които все повече се търсят поради засилващата си борба срещу изменението на климата и изострящият се въпрос за чистотата на въздуха в градските райони.„Ангажиментът на Iveco за подпомагане на енергийния преход ни направи пионери в устойчивите технологии, което на свой ред доведе до предлагане на пълна гама от алтернативни автомобили за работа. Във време, когато общинските власти въвеждат ограничения за трафика и строги регулации за емисиите, за да се справят с въпроса за качеството на въздуха за своите граждани, нашите превозни средства, задвижвани с природен газ, дават на строителните фирми конкурентно предимство, особено когато кандидатстват по проекти за работа в центровете на градовете“, заяви Пиер Лают, президент на марката Iveco.

<< Обратно към новините