Нов дом за марката Opel в София

10.04.2018

Търговско-сервизният център New East отвори своите врати в столицата

Нов дом за марката Opel в София

С впечатляваща церемония, гала вечеря и концерт, в началото на април в столицата бе открит официално нов представителен център на Opel. New East е най-новата перла в короната на Тандер Корпорация и четвъртото дилърство на германския автомобилен производител в София.

[✕]

Специален гост на събитието бе Енрико де Лоренци управляващ директор на Opel Southeast Europe, който бе посрещнат от Васил Танев, собственик на Тандер Корпорация и Полина Янева, изпълнителен директор на New East.

Дружеството New East е ново, но има богата история, защото наследява традициите на легендарния софийски сервиз Изток и е естествен наследник на представителството на Opel Ауто Макс (бившият Аксон). Компанията е дъщерна на сервиз Изток и съществува вече десет години в състава на Тандер Корпорация. Официалният договор за представителство на Opel е сключен на 20 септември 2017 г. , а дейността започва официално на 1 ноември миналата година.

[✕]


Центърът в София е построен и оборудван изцяло по строго регламентираните, изключително високи стандарти на марката Opel. Мащабната инвестиция в новия шоурум на дилърството се е превърнала в солидна основа за изграждането на свръхмодерно съоръжение без никакви компромиси и с използване на най-модерни технологии в строителството и устойчива, екологична система за отопление и климатизация на сградата.

Девизът на новото представителство на Opel e “С опит в бъдещето” и е дело лично на собственика на компанията Васил Танев. New East се концентрира изцяло върху налагането и развитието на марката Opel на българския пазар.

Модерният център в столичния ж.к. Дружба разполага с впечатляващите 5000 кв.м РЗП и над 1500 кв.м площи за паркинг и склад на нови автомобили Opel. Представителната изложбена площ заема внушителните 1000 кв. м, работилницата за механични ремонти е с площ от 900 кв. м, а каросерийното отделение на автосервиза е разположено на повече 1100 кв. м.

В New East клиентите получават възможност да направят информиран избор от богатата експозиция на всички модели на марката Opel и могат да разчитат на компетентна и изчерпателна информация по всички въпроси, които ги интересуват. В дейността си новото представителство ще заложи както на професионалната продажба на нови автомобили, така и на пълната гама следпродажбено обслужване, сервиз и задоволяване желанията на клиентите с висококачествени услуги, оригинални резервни части и аксесоари. Всички служители на New East са висококвалифицирани специалисти, разполагащи с дългогодишен опит и сертифицирани в дейността си по високите стандарти на марката Opel.Новост ще бъде и предлагането на пакетна услуга, включваща пълен спектър грижи за клиента – от обратното изкупуване на стария автомобил, през регистрацията и застраховката на новия, лизинг и финансиране на покупката, гаранционно обслужване и възможност за контакт с дилърството по всяко време.
За доброто настроение на присъстващите на тържествената вечеря, дело на Рене Кетъринг, се погрижиха гласовете на Нели Рангелова и Георги Христов. Водещ на събитието бе Драгомир Драганов.

<< Обратно към новините