Олаф Гисен е новият изпълнителен директор на EUROPART

05.04.2018

Олаф Гисен е новият изпълнителен директор на EUROPART
Олаф Гисен

Олаф Гисен поема поста на изпълнителен директор на холдинга EUROPART, който през тази година чества 70-годишен юбилей.

[✕]

50-годишният Гисен наследява на поста Андреас Роде. Той е в предприятието от началото на 2014 и от септември същата година отговаря за продажбите в Германия, Австрия и Швейцария. Освен това от 2017 г. ръководи и дейностите свързани с продажбите в Белгия, Холандия и Люксембург.

От 2014 г. насам Олаф Гисен успява успешно да укрепи и пренастрои продажбения регион Централна Европа. При това неговите лични решения се отразяват благоприятно на стратегическото разрастване на водещата търговска фирма на части за товарни автомобили и сервизно оборудване. „Нашата цел ще продължи да бъде европейското мислене, но при това трябва съзнателно да укрепим основните си пазари“, казва Олаф Гисен.

[✕]


Новият изпълнителен директор залага изрично на конкурентните предимства, които EUROPART притежава. „Специалното при EUROPART е, че наред с добрата наличност на нашите стоки са хората, които работят в нашия холдинг. Експертните познания и ноу-хау, които притежават нашите служители, ни прави специални при работата с клиентите ни. Точно това трябва да продължим да укрепваме и поддържаме“, обяснява Гисен.

От няколко години насам EUROPART успешно залага на стратегия чрез налагане, наред със силните световни марки, качествени части със собствената марка. Този път холдингът ще продължи да следва и през юбилейната си година. „Отличителни белези на нашата собствена марка са качеството и всеобхватността, които са уникални характеристики за пазара, които искаме да продължим да разширяваме. В това отношение сме поели абсолютно правилния курс на развитие“, убеден е Гисен.

Преди да постъпи в EUROPART, Олаф Гисен е заемал ръководни длъжности във фирмите Hofmeister & Meincke, PV Automotive и Auto Teile Unger.

Функциите на ръководител на продажбите за Централна Европа вече изпълнява Михаел Венеман, който преди новото си назначение бе ръководител на продажбите за Западна Германия.

<< Обратно към новините