Truck Expo 2018 от 7 до 9 юни на летище Лесново

28.03.2018

Truck Expo 2018 от 7 до 9 юни на летище Лесново

Силата и мощта на тежкотоварните автомобили в България отново ще стъпи на пистата на летище Лесново. От 7 до 9 юни там ще се проведе Truck Expo 2018.

[✕]

DAF, Ford Trucks, Isuzu, Karsan, MAN, Mercedes-Benz, Otokar, Renault Trucks, Scania и Volvo Trucks ще покажат най-новите си модели, технологии и оборудване за камиони, автобуси и специализирани превозни средства. За втора поредна година редом до тежките си събратя, ще застанат и лекотоварните машини на Ford, Isuzu, Mitsubishi, Peugeot, Volkswagen и други, предназначени за товари до 3,5 тона, както и производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка. За да допълнят палитрата от стоки и услуги за транспортния бранш, сред изложителите ще бъдат представени фирми, които предлагат сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, както и финансови улеснения и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

И тази година ще има специализиран тест драйв, който ще даде шанс на всички професионалисти да се докоснат до най-добрите машини и да изпробват възможностите и удобствата на новите технологии и оборудване.

<< Обратно към новините