Busworld Turkey за пръв път ще се проведе в Измир

27.02.2018

Busworld Turkey за пръв път ще се проведе в Измир

Седмото издание на Busworld Turkey за пръв път ще се проведе в Измир, след като предишните шест издания бяха в Истанбул. Най-голямото автобусно изложение в региона отваря врати за изложители и посетители на 19 април и ще продължи до 21 април 2018 г. в зали A и B на изложбения център Fuar Izmir.

[✕]

Busworld Turkey 2018 ще събере за седми път представители на производителите на автобуси, възли, агрегати, системи и оборудване за тях от няколко континента. За изложители и посетители това ще бъде поредната възможност да генерират нови бизнесидеи и да установят нови контакти с партньори от Турция и близките й държави.

Турският автобусен производител BMC Otomotiv е резервирал за предстоящото изложение най-просторния щанд в историята на Busworld Turkey. Компанията, която е редовен участник в изложенията Busworld Europe в Белгия и в досегашните издания на Busworld Turkey ще покаже експонати на площ от 3000 кв. м. Това ясно подчертава амбициите на BMC Otomotiv в автобусния сектор това, че компанията разчита на Busworld като партньор.

[✕]


Мике Глорийо, директор на Busworld коментира този факт много ентусиазирано: "За нас е чест отново да приветстваме BMC, особено на такъв гигантски щанд. През миналия октомври те спечелиха "Busworld Awards Label for Design" за модела си Neocity п овреме на изложението Busworld Europe в пряка конкуренция с редица други марки, така че всички сме много любопитни за щанда и за превозните средства, които ще покажат в Измир.”

Последното издание на Busworld Turkey през 2016 г. събра 145 изложители, от които 122 бяха турски компании, а 23 - чуждестранни от 12 държави. Busworld Turkey 2018 се организира в партньорство от Busworld Kortrijk и HKF Trade Fairs.

<< Обратно към новините