Новаторският Opel Combo Life

19.02.2018

Новаторският Opel Combo Life

Opel продължава своята продуктова офанзива, представяйки на пазара един истински многобоец в лицето на новия Opel Combo Life.

[✕]

Петото поколение на Combo е създадено на основата на изцяло нова конструктивна архитектура. Изключителната гъвкавост и функционалност при най-новия представител на продуктовата офанзива на марката Opel са може би дори по-очаквани от широката гама високотехнологични решения. Моделът се предлага като стандартна версия с дължина 4,4 метра и като удължен с 35 сантиметра вариант с две задни плъзгащи се врати като допълнително оборудване. И двата варианта са с височина на каросерията от 1,8 метра и се предлагат в конфигурации с пет и седем места, които са в състояние да гарантират простор и комфорт при пътуване. Петместната версия със стандартна дължина има минимален багажен обем от 597 литра, а версията с дълго междуосие – 850 литра.

Клиентите, които се нуждаят от още по-голямо товарно пространство и възможности за съхранение, както и тези, които искат да теглят малка каравана или ремарке (тегло на прикачния товар до 1500 кг), могат да пътуват с прикачен товар, използвайки удобството на допълнително предлаганите фиксиран или демонтируем теглич. За да се гарантират възможно най-безопасни условия на шофиране, поръчаните с теглич Opel Combo Life се предлагат серийно с електронна система за стабилизиране на прикачния товар TSC (Trailer Stability Control). Тази допълнителна функция на системата за електронна стабилност ESP стабилизира ремаркето при евентуално поднасяне и при необходимост намалява скоростта на автомобила.

[✕]
Под предния капак клиентите на новия Opel Combo Life ще открият възможност за избор между разнообразни бензинови и дизелови турбодвигатели с директно впръскване на горивото. Всички задвижващи агрегати съчетават удоволствието от шофирането с енергийна ефективност и изключително нисък разход на гориво. Двигателите могат да бъдат съчетани както с пет или шестстепенни механични предавателни кутии, така и с първата в този сегмент от пазара осемстепенна автоматична трансмисия.

Повече за новите Opel Combo, Peugeot Partner и Citroën Berlingo може да прочетете в мартенския брой 2/2018 на сп. КАМИОНИ.

<< Обратно към новините