Лимитирана серия на DAF XF

05.02.2018

Лимитирана серия на DAF XF

DAF Trucks представя лимитирана серия на новия XF по случай 90-годишнината от основаването на холандската компания.

[✕]

Ограничената серия камиони ще отбележат кръглата годишнина на марката, основана през 1928 г. от Хуберт ван Дорн. Изданието включва пакет с премиум опции, ексклузивен интериор и стилни екстериорни елементи. За да се подчертае изключителността на този специален камион, той е с водещата в класа кабина Super Space Cab и най-мощния двигател на PACCAR – MX-13 с 540 к.с. (390 кВт).

Лимитираната серия ще бъде от само 250 камиона. Той се предлага като влекач с колесна формула 4х2 за европейските пазари и 6х2 за Великобритания и Ирландия. Всяко превозно средство разполага с уникален номер, който се вижда както в декоративното покритие в кабината, така и в специално осветеното лого на DAF, което може да се види при отваряне на вратата.

Уникалното ограничено издание на Международния камион на 2018 година се предлага в три атрактивни метални цвята черен, син и червен. Цветните ивици в синьо или червено на решетката подчертават ексклузивността на изданието XF 90th Anniversary Edition. Ръчно изработената версия на известното историческо лого на DAF се показва гордо в предната част на камиона, както и отстрани и отзад на кабината.

<< Обратно към новините