EUROPART с нов каталог за камиони Scania

23.01.2018

EUROPART с нов каталог за камиони Scania

EUROPART за първи път пуска на пазара каталог за камиони на шведския производител Scania.

[✕]

С това начинание водещият европейски дистрибутор на резервни части за товарни автомобили ще разшири своето каталожно предлагане с още една търговска марка, като по този начин следва неизменно стратегията си да предлага самостоятелни каталози на търговски марки на производители от т.н. „Голяма седморка“, която представя подходящата продуктова гама за съответната целева група.

В каталога на Scania на 350 страници EUROPART представя богата гама от продукти с повече от 1500 артикула, подходящи за серия 4 на Scania (94, 114, 124, 144, 164) и серия R/G/P на моделите, произведени в периода от 1995 до 2017 г. Специалистите от екипите по техническо обслужване на товарните автомобили, сервизите и операторите на автомобилни паркове ще намерят най-оборотните части и всички търсени резервни части за камиони Scania.

[✕]


Каталогът е прегледно структуриран по серии модели, а резервните части са разпределени по следните продуктови групи: двигател, задвижване, окачване, мостове и управление, спирачна уредба, компоненти за въздух под налягане, осветление, електрооборудване и кабина. Освен това актуалното издание на каталога предлага богат избор от специфични за конкретния модел аксесоари като масичка за арматурното табло, брони или конзоли за фаровете. В допълнение, каталогът на EUROPART включва чистачки, маркировки на автомобила, части за климатичната система, пожарогасители, кутии за инструменти, тегличи и лафети за седлови влекачи и ремаркета, тунинг елементи като тасове за джанти и тромби, както и бордово оборудване, хладилници или работещи на 24 волта кафеварки. Отделни глави включват специални инструменти, широка гама от оборудване за диагностика, техническо обслужване и ремонт, технически химически продукти за сервизно оборудване като масла, грес, антифриз, спирачна течност, допълват широката гама продукти, предлагани на клиентите на EUROPART с автомобилен парк с марката Scania.

В допълнение към резервните части на добре познати търговски марки като Hella, Wabco, Dinex, Hengst, Knorr-Bremse, TRW, Robert Bosch, Lemförder, Varta, Meritor, LUK или SKF в новия каталог на Scania е отделено значително място на предлаганите резервни части от собствената марка EUROPART.

EUROPART Premium Parts представляват алтернатива на достъпна цена на продукти на производители на оригинални марки за редица резервни части за товарни автомобили, стоки и оборудване за сервизи. Предлаганата сега от EUROPART продуктова гама включва над 7000 резервни части. Наред с консумативите и сервизното оборудване като химикали, масла и инструменти, клиентите могат да намерят части за мостовете и спирачната уредба, шасито, аксесоари за двигателя, светлини и части за електрообзавеждането, както и богат избор от оборудване и аксесоари. Цялата гама EUROPART Premium Parts се отличава преди всичко с високото качество на продуктите и доброто съотношение цена/качество. Благодарение на непрекъснатия производствен контрол EUROPART осигурява продукти с постоянно високо качество. Този висок стандарт е виден и в избрани моторни и трансмисионни масла с марката EUROPART Premium Parts.

Каталогът на Scania се разпространява безплатно от всички филиали на EUROPART. Освен това можете да изтеглите брошурата онлайн през Интернет страницата на EUROPART, както и през сервизната онлайн система на EUROPART (EWOS).

<< Обратно към новините