Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Iveco Stralis NP e Low Carbon Truck of the Year

21.12.2017

Iveco Stralis NP e Low Carbon Truck of the Year
Марк Бобинс, ръководител на търговски операции във WMS Group (вляво) връчва наградата на Греъм Тъкър, мениджър ключови клиенти на Iveco

Stralis NP спечели престижното отличие Камион на годината с ниски нива на замърсяване във Великобритания на годишните награди Commercial Fleet Awards 2017.

[✕]

Отличието идва от водещото британско издание Commercial Fleet и по този начин Iveco получава още едно важно признание за лидерството на пазара на технологиите за развитието на чисти превозни средства и в частност за модела Stralis NP за транспорт на далечни разстояния движещ се на природен газ.

„От Iveco имаха желание да опитат нещо различно и успяха да произведат автомобил, който значително намалява емисиите на въглероден диоксид и NOx. Използването на електроенергия от природен газ е пробив в превозите на дълги разстояния и отбелязва сериозна крачка напред в използването на алтернативни горива, които са приемливи за индустрията”, мотивира избора си журито.

„Фантастично е да видим, че пазарното и технологичното лидерство на Iveco в областта на използването на природния газ печели признанието, което заслужава. Тази награда е потвърждение, че природният газ е бъдещето на устойчивия транспорт, а също е и доказана технология, която транспортните компании могат да използват още днес. Stralis NP е изключително подходящ за транспорт между отдалечени точки, а след въвеждането на новия ни двигател Cursor 13 с мощност от 460 к.с. предлага решение дори за най-взискателните задачи“, заяви Пиер Лают, президент на марката Iveco.

<< Обратно към новините