DAF с две важни награди във Великобритания

13.12.2017

DAF с две важни награди във Великобритания

DAF Trucks спечели две престижни отличия на годишните награди Commercial Fleet Awards 2017 – Производител на годината на камиони и Камион на годината за новия DAF LF.

[✕]

Това е третата поредна година, в която DAF печели тези две престижни отличия. Наградите подчертават отличното качество на камионите и услугите на DAF, които осигуряват на своите клиенти най-ниските общи разходи за притежание и най-високата ефективност на автомобилите.

„Тези отличия са изключително ценни за нас, тъй като са признание на водещите оператори във Великобритания, от управителите на големи флотилии, които отлично разбират нуждите на индустрията“, заяви Ричард Цинг, директор маркетинг и продажби и член на борда на директорите на DAF Trucks N.V.Производител на годината на камиони
DAF получи тази награда от операторите на флотилии и професионалистите управители на автопаркове. Ето и техните мотиви: „DAF продължава да прави нововъведения и всички нови камиони на компанията се съсредоточават върху осигуряването на най-ниски общи разходи за собственост чрез отлична икономия на гориво, повече полезен товар, удължени интервали на обслужване, най-висока надеждност и превъзходно управление.“Камион на годината
Новият камион за дистрибуция LF на DAF спечели наградата за товарен камион на годината след гласуване на читателите на списание Commercial Fleet. Читателите коментират, че LF осигурява най-ниската обща цена на притежание, има малък радиус на завиване и отлична видимост, което го прави любим избор за шофьорите.

Наградите Commercial Fleet Awards се организират и връчват от водещото британско списание Commercial Fleet.

<< Обратно към новините