Ford обновява фамилията Transit

04.12.2017

Ford обновява фамилията Transit

Ford разкри първите подробности за новите лекотоварни Transit Connect и Transit Courier, които ще се присъединят към най-продаваната фамилия Ford Transit от средата на 2018 г.

[✕]

Ford разкри първите детайли на новите Transit Connect и Transit Courier, които са част от революционната продуктова линия на Ford, чието обновяване на компанията в Европа ще видим през следващите 18 месеца. Transit Connect и Transit Courier са важна част от фамилията на Transit, която изведе Ford до позицията на най-продаваната търговска марка в Европа с продажби от над 276 000 през октомври, което е увеличение от 8% спрямо същия период на 2016 г.

С нов стилeн дизайни, по-икономични двигатели и модерни технологии за подпомагане работата на водача, двата нови модела Transit ще могат да бъдат поръчвани от пролетта на 2018 г., а доставките ще започнат от средата на следващата година.„Последното поколение на семейството на Ford Transit превзе европейския пазар на лекотоварни автомобили като буря и ние нямаме никакво намерение да се отказваме от лидерската си позиция“, каза Ханс Шеп, генерален мениджър на Търговски превозни средства във Ford европа. „Изцяло обновихме нашите два по-малки модела Transit, които сега са още по-достъпни, по-стилни и са готови да се справят с всяка работа, която нашите клиенти им възложат.“

<< Обратно към новините