Промените в пакет Мобилност са приоритет за СМП

28.11.2017

Промените в пакет Мобилност са приоритет за СМП

Последните предложенията на Европейската комисия за законодателни промени и по-специално - предвижданите промени в пакета „Мобилност”, бяха сред основните теми на проведеното в последната събота на ноември в Пловдив Общо събрание на Съюза на международните превозвачи (СМП).

[✕]

Представители на над 400 фирми, членуващи в най-голямата браншова организация в България, участваха в работата на форума. На събранието присъстваха също и заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов, изпълнителният директор на Изпълнителна агенция Автомобилна администрация Красимир Сребров, кметът на община Петрич Димитър Бръчков и Христо Христов – член на управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците и работодателите в България (КРИБ) и председател на транспортния комитет в КРИБ.

Председателят на УС на СМП и Ангел Траков и изпълнителният директор на съюза Йордан Арабаджиев засегнаха пред делегатите изключително важни за транспортния сектор в България и ЕС теми.

[✕]


Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията в лицето на заместник-министър Попов участва активно в дискусията и обсъждаха проблемите на превозвачите.През последните няколко години СМП затвърди позицията на най-голямата и реално работеща браншова организация в сферата на автомобилния транспорт в страната.

<< Обратно към новините