Iveco достави 10 нови Stralis NP CNG на Енемона Екогаз

02.11.2017

Iveco достави 10 нови Stralis NP CNG на Енемона Екогаз

През септември и октомври тази година Енемона Екогаз увеличи автопарка си с 10 нови Iveco Stralis NP CNG - камиони, задвижвани от природен газ.

[✕]

Това са осем влекача Iveco Stralis AS440S40T/P CNG и две шаси кабини Iveco Stralis AD260S33Y/FS-D CNG. Превозните средства са доставени от Булавто България, част от новата Iveco дилърска мрежа на DanubeTruck в страната.

Енемона Екогаз ООД е българска компания с основна дейност доставка на компресиран природен газ (КПГ) на стопански и битови потребители на територията на България и Македония. Вече 4 години Енемона Екогаз използва превозни средства задвижвани от природен газ и в резултат на доказаната им ефективност за компанията, инвестира в новия Iveco Stralis NP, революционен камион на природен газ за устойчив транспорт на дълги разстояния.

Превозните средства са с двигател Iveco Cursor 9 Natural Power Евро-6 с мощност от 400 к.с. и максимален въртящ момент от 1700 Нм. Камионите са оборудвани с 12-степенна автоматизирана скоростна кутия, която повишава издръжливостта, намалява разходите за гориво и повишава комфорта при шофиране. Кабината Hi-Way, осигурява ергономична среда за водачите със своята функционалност и комфорт, необходими при дълги пътувания.

Опростената система за третиране на отработените газове без AdBlue, без филтър за твърди частици и без активна регенерация значително намалява изискванията за поддръжка и разходите. В допълнение към функциите, намаляващи общата цена на притежание (TCO), новият Stralis NP предлага изключителен комфорт и безопасност при шофиране благодарение на хидравличния ретардер, функцията за асистирано потегляне по наклон и адаптивният круиз контрол (ACC), включени в стандартното оборудване на товарните автомобили.

<< Обратно към новините