НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. КАМИОНИ! Включете се в 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

ЕВРОПАРТ - 15 години в България

01.11.2017

ЕВРОПАРТ - 15 години в България

ЕВРОПАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД е част от холдинга EUROPART - най-голямата търговска фирма в Европа за резервни части за товарни автомобили, ремаркета, автобуси и микробуси. На 1 ноември 2017 г. дружеството празнува 15 години от откриването на първия си магазин в София.

[✕]

През периода управителят Венцеслав Стефанов и екипът му създадоха още 5 магазина в Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и втори в София. Всички те са част от експанзията на EUROPART Holding в Европа, Азия и Близкия Изток, където фирмата има над 300 клона.


Венцеслав Стефанов

Успехите на EUROPART Holding се дължат на логистиката и високото качество на собствената търговска марка ЕВРОПАРТ. Произвежданите за и продавани от EUROPART над 7000 артикула са с качество, сравнимо с това на оригинала. Фирмените магазини се зареждат два пъти седмично от централния склад в Германия.

Каталозите и брошурите на ЕВРОПАРТ са на български език за всичките търговски области: Резервни части - за камиони и ремаркета, за автобуси, за микробуси; Изделия с марка ЕВРОПАРТ; Крепежни елементи; Инструменти; Производствено и сервизно оборудване; Изделия за охрана на труда; Химико-технически продукти; Хидравлика и пневматика.

Още по-богата е информацията в електронната сервизна онлайн система (EWOS). Като въведат в нея оригинален номер, номер по ЕВРОПАРТ или на най-известните производители на оригинални части, клиентите могат да идентифицират артикула, да видят цветната му снимка, скица с основните параметри и указания за монтаж, както и да уточнят цената.

У нас клиентите на ЕВРОПАРТ за периода са над 15 000 и броят им расте. Складовата наличност на магазините е съобразена с региона и с нуждите на лоялните партньори. А те оценяват професионализма на служителите във фирмата и възможностите на EUROPART Holding с логистичната централа в Германия със 700 000 артикула и мрежа от магазини в Европа. Предимство е да се купува навсякъде голям асортимент при еднакво качество и изгодни цени. Най-лоялните клиенти имат възможност да получават части в магазините в Европа, а да ги плащат в България - сериозно предимство за превозвачи, работещи на територията на Стария континент.

<< Обратно към новините