Opel Vivaro Combi+ и Tourer вече могат да се поръчват

26.10.2017

Opel Vivaro Combi+ и Tourer вече могат да се поръчват

Новите просторни модели Opel Vivaro отбелязаха своята премиера на Международното автомобилно изложение IAA във Франкфурт преди месец, а сега бизнес ванът Vivaro Tourer вече е на разположение за поръчка, както и новият деветместен микробус Vivaro Combi+.

[✕]

Новите варианти впечатляват със своето първокласно оборудване и сравнимо с това на леките автомобили равнище по отношение на комфорта, като същевременно предлагат изключителен вътрешен простор и възможности за гъвкави конфигурации на седалките. Водачът и пътниците ползват всички предимства на съвременните технологии и електронни системи за подпомагане на водача и се радват на върхова комуникационна свързаност. Не на последно място защото допълнително предлаганата инфо-развлекателна система Navi 80 IntelliLink с функция за пътнотранспортна информация в реално време вече е съвместима и с Android Auto.

На привлекателна базова цена от 63 600 лева, Vivaro Tourer, който вече е на разположение за поръчка, предлага идеален мобилен бизнес салон от висша класа. Клиентите, които желаят да използват Tourer като модерна конферентна зала на колела, могат просто да завъртат втория ред седалки на 180 градуса, създавайки идеална за делови срещи атмосфера „лице в лице“. Просторният ван може да осигури още по-високи комфортни възможности с допълнително предлаганите две въртящи се на 360 градуса седалки и сгъваема маса.

[✕]
Новият Vivaro Combi+ е удобен пътнически микробус, който може да служи прекрасно и като семеен автомобил за многочислени фамилии. Водачът има възможност да се наслади на комфорта на своето място с шест вида настройки, а двама от пътниците са настанени на приятно оформени анатомични седалки. Общите задни седалки са оборудвани серийно с подлакътници, като вторият и третият ред могат да бъдат напълно демонтирани и извадени от автомобила без необходимост от инструменти. Третият ред може също да бъде и сгънат. Деветместният микробус с изключителен вътрешен простор вече е на разположение на клиентите на марката на цена от 51 090 лева.

<< Обратно към новините