borsa.kamioni.bg - обяви само за автомобили за работа. Вижте ги!  Публикувайте вашата сега!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

D-Tec настъпва при самосвалите

12.10.2017

D-Tec настъпва при самосвалите

На 5 октомври в Кестерен (Холандия) D-Tec представи нови специализирани полуремаркета, които допълват традиционната гама на холандския производител на контейнеровози и цистерни.

[✕]

Полуремаркетата на компанията D-Tec са много популярни в Западна и Северна Европа. Производителят е добре познат в този регион с контейнеровозите си и цистерните за превоз на тор. Те се отличават с много специфична конструкция, особено на ходовата част – два от трите моста на полуремаркето (първи и трети) са завиващи, което става възможно благодарение на специфична система от метални въжета и щанги.

Притежавайки стабилни позиции сред европейските фермери, от тази година D-Tec навлиза за първи път на пазара на самосвали. Те ще се предлагат под името Flexiliner. Уникалното при тях е шасито, което се състои само от една правоъгълна тръба от високоякостна стомана, съчетано с характерното за D-Tec завиване на мостовете.

Заедно с новия самосвал от компанията показаха и нов модел цистерна за превоз на тор, разположена на полуремарке с много къса база.Всички подробности четете в следващия, ноемврийски брой 9/2017 на списание КАМИОНИ.

<< Обратно към новините