Драйвтест на Isuzu D-Max и Toyota Hilux

13.09.2017

Драйвтест на Isuzu D-Max и Toyota Hilux

Заповядайте за изпробвате два от най-добрите еднотонни пикапа в света в естествената им работна среда – на специализираното изложение StroMa Expo 2017 на кариера Балша!

[✕]

StroMa Expo е изложение за машини и съоръжения за строителство, пътно строителство и минна индустрия, но в третото му издание през тази година за първи път посетителите имат възможност да тестват високопроходими пикапи. Този тип превозни средства са задължителна част от автопарка на всяка фирма занимаваща се със строителни дейности. Поради тази причина те са основните, макар и малки, в сравнение с останалите колесни, верижни, подвижни и статични машини на кариера Балша, звезди на StroMa Expo 2017.



Пикапите Isuzu D-Max (чрез официалния вносител за България София Франс Ауто) и Toyota Hilux (благодарение на ТМ Ауто) са не просто част от изложените машини, те могат да се тестват по специално обособената пробна офроуд отсечка на кариера Балша. Предизвикателствата на черния, каменист и със сериозни наклони на изкачване и спускане (включително и страничен в завой) път предоставят чудесна възможност за изпробване на възможностите на двата безкомпромисни в преодоляването на трудни терени товарни автомобила със задвижване 4x4.



По време на изложението StroMa Expo – на 14 и на 15 септември на кариера Балша имате възможност лично да се уверите във възможностите на пикапите Toyota Hilux и Isuzu D-Max. За тази цел трябва да посетите изложението, входът на което е безплатен и да носите със себе си шофьорска книжка. Ако не притежавате свидетелство за управление на МПС, може да се повозите в четириместните пикапи, управлявани от ваш близък или от представител на София Франс Ауто и ТМ Ауто. Заповядайте на кариера Балша на StroMa Expo 2017 – машините в действие!

<< Обратно към новините