Isuzu D-Max показва възможности на StroMa Expo

12.09.2017

Isuzu D-Max показва възможности на StroMa Expo

На щанда на София Франс Ауто, официален дилър на Isuzu за България, ще бъде показан новият пикап Isuzu D-Max.

[✕]

В неговите офроуд и товарни възможности могат да се убедят посетителите на изложението и на специално направено трасе. Isuzu D-Max е последният модел от дълга серия пикапи на Isuzu, чието начало е поставено през 1963 г., когато Isuzu произвежда първия си пикап.

Пикапът е с двигател и шаси, здрави като при камионите. D-Max е проектиран и създаден да върши много работа дълго време. Isuzu D-Max е оборудван с нов, съвременен дизелов двигател Isuzu (RZ4E-TC), 1,9 литра Евро-6, който продължава традицията на Isuzu за забележителна надеждност и представяне с дълъг живот и ниски разходи за гориво.

Isuzu D-Max е с по-ниско брутно тегло поради намаляването на теглото на новия двигател RZ4E-TC и новите трансмисии. Резултатът от това е по-голяма товароносимост - 1080 кг и по-голям капацитет на теглене – 3 500 кг.

Дългото междуосие - 3095 мм на пикапа осигурява по-добро шофиране и поведение на пътя и намалява момента на накланяне. Намален е спирачният път при аварийно и рязко спиране, а контролът на водача е повишен, независимо от теглото на товара.

Специализирано изложение на машини и съоръжения за строителството, пътното строителство и минната индустрия StroMa Expo 2017 се провежда от 13 до 15 септември на кариера Балша край София.

<< Обратно към новините