НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. КАМИОНИ! Включете се в 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

ЕВРОПАРТ откри магазин във Велико Търново

29.07.2017

ЕВРОПАРТ откри магазин във Велико Търново

ЕВРОПАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД откри своя седми магазин в страната и първи във Велико Търново.

[✕]

Подготовката на новата локация в старопрестолната столица на България е извършена в изключително кратък срок – по-малко от 3 месеца. „На 8 май получихме разрешение от EUROPART Holding, след което успяхме да сключим договор за наем за магазина, трудови договори с колегите, които ще работят тук, да ги обучим в София и филиалите ни в другите градове и ето на 28 юли отваряме врати на новия ни магазин. Обновихме базата си с данни, допълнихме я и се оказа, че над 1200 са клиентите ни от този регион. Информирахме ги, че вече имаме магазин във Велико Търново и им изпратихме покани да ни посетят на новото място“, заяви инж. Венцеслав Стефанов, управител на ЕВРОПАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД.Седмият магазин на ЕВРОПАРТ в страната ще отговаря за региона на Велико Търново и близките големи градове - Габрово, Плевен, Русе, Търговище. „В момента имаме двама служители, като съвсем скоро ще назначим и трети и с този екип стартираме. Служителите в магазина са специалисти от бранша със свои контакти и клиенти, които се надяваме да привлечем при нас“, каза още инж. Стефанов.

Новият магазин започва с около шест хиляди налични артикула, които постепенно ще се увеличат до обичайните във всеки от другите магазини в страната - между 20 и 30 хиляди артикула. Поради краткият период на подготовка на магазина, началото е с този асортимент, но до две седмици той ще бъде обогатен до обичайното за ЕВРОПАРТ БЪЛГАРИЯ ниво.Частите, които ги няма във Велико Търново биват доставяни от останалите магазини в страната. Ако не са налични и там се доставят от централния склад в Германия. Доставките се осъществяват два пъти в седмицата – в понеделник сутринта и в четвъртък следобед.

Магазинът се намира на ул. „Краков“ №11, заема площ от 220 квадратни метра, включително складовото помещение. С работно време е от 9.00 до 18.00 ч. в делничните дни и от 9.00 до 13.00 ч. в събота, новата база в ЕВРОПАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД има възможност да предложи по-добро обслужване на своите клиенти, както и несравнимо по-добър достъп до него за клиентите от региона на Велико Търново.

<< Обратно към новините