EUROPART подсилва търговския си екип в Източна Европа

11.07.2017

EUROPART подсилва търговския си екип в Източна Европа

Поради разрастването си в цяла Европа, EUROPART постоянно засилва своите международни екипи. През юни 2017 г. Балаж Тот стана част от екипа на EUROPART като ръководител по продажбите в Източна Европа (без Прибалтийските държави, Сърбия, Босна и Херцеговина и Полша).

[✕]

Балаж Тот ще ръководи мениджърите на EUROPART за Унгария, Чехия, България, Румъния и Словакия, както и мениджъра, отговорен за човешките ресурси в региона. Основен акцент в работата на г-н Тот ще бъде успешното развитие на EUROPART Premium Parts, съобщават от компанията. Новият мениджър ще работи в Будапеща, в тясна връзка със седалището на EUROPART в Хаген, Германия.

Балаж Тот е експерт по продажби. Той е натрупал своя опит в сектора на осветлението, като е заемал различни позиции в областта на продажбите за Източна Европа в продължение на повече от 17 години в компании като Sylvania, The Linde Group и General Electric.

[✕]


„Радвам се, че в лицето на Балаж Тот имаме шанса да спечелим един толкова компетентен и отдаден на продажбите експерт. - обяснява Пиер Флек, главен изпълнителен директор на EUROPART. - С помощта на неговото ноу-хау ще засилим позициите си на пазара в Източна Европа – в стремежа си да поставим EUROPART сред трите най-добри компании за региона в този сектор.“

<< Обратно към новините