Първата Scania S 730 в България

12.06.2017

Първата Scania S 730 в България

Георгиеви Транс ЕООД са първите притежатели на автомобил от новата генерация Scania - Scania S 730 в България. Към момента фирмата има 7 автомобила в автопарка си, всичките от които са Scania.

[✕]

Георгиеви Транс ЕООД започват бизнеса си през 1990 г. с автомобил Scania 82M. Оттогава насам те закупуват единствено автомобили Scania, тъй като според Бисер Георгиев, собственик на фирмата „Scania e номер едно“.„Избрах да купя от новата генерация Scania заради по-добрата видимост, по-голямата устойчивост и удобството на автомобила“, казва Георгиев, който сам ще шофира новата си придобивка, правейки курсове в Германия.

Много интересен е тунингът на автомобилите на Георгиеви Транс ЕООД. Тематиката на четири от тях е свързана с Господ, като според Бисер Георгиев по този начин „Господ ги пази по пътищата“.

Двигателят на новата Scania S 730 A4x2LA е 16-литров, Евро-6 с въртящ момент 3500 Нм, горивната технология е EGR+SCR. Кабината е тип CS –висока със специален цвят и многоцветна концепция включваща боядисване на компоненти като резервоарите, главините и дръжките на вратите. Климатизираната кабина е концепция за един шофьор с едно легло и шкафове в горната ѝ част. Седалките са с подгряване, тапицирани с черна кожа с червени шевове.Новата Scania има още информационно-развлекателна система с навигация в комбинация с пакет с премиум 7-инчов екран. Добавена е също Bluetooth система, стационарен охладител, електронно управляван шибидах, централно заключване с аларма, печка с мощност 5 кВт, разтегаемо легло 100 см, система pocket. Джантите са алуминиеви alcola Dura Bright – surf face, тефлонов лафет, централно мазане. Основните светлини са завиващи светодиодни.

<< Обратно към новините