Isuzu разширява присъствието си на българския пазар

02.06.2017

Isuzu разширява присъствието си на българския пазар

От 1 юни 2017 г. София Франс Ауто вече продава пикапите Isuzu, а фирма Исубус, част от София Франс Ауто груп, която до този момент продаваше само автобуси Isuzu, вече предлага и камионите от популярната японска марка.

[✕]

Двете фирми предлагат пълната гама продукти на Isuzu за България и осигурят гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване и продажба на резервни части на продуктите с марка Isuzu. Търговската и сервизна мрежа за пикапите включва експертния опит на 21-те представителства на София Франс Ауто в страната. Търговската дейност за камионите ще бъде извършвана от централния офис на Исубус в София, а сервизното обслужване – от 8 оторизирани сервиза в цялата страна.

Isuzu D-Max
Солидният пикап обединява предимствата и практичността на лекотоварните автомобили с емоцията на превозно средство за „бягство” от ежедневния живот. От селскостопанските терени до рали Дакар, Isuzu D-Max е готов да посрещне всички предизвикателства. Здрави и удобни, японските пикапи се предлагат в силуети, разработени на база на тежкотоварните автомобили – единична, удължена или двойна кабина.

От първия дизелов двигател с въздушно охлаждане в Япония през 1936 г., през производството на над 26 милиона дизелови двигатели, Isuzu затвърждава позицията си на световен лидер в производството на двигатели за всякакви приложения.Пикапите Isuzu използват технологии и характеристики, наследени от камионите. Те правят D-Max синоним на здравина и уверено пътно поведение. Моделът е с най-малкия радиус на завиване в категорията си и с най-високия просвет, оборудван е със система за превключване на 4x4 в движение до 100 км/ч. В същото време Isuzu D-Max предлага и всички удобства на модерния автомобил – безключов достъп, бутон старт/стоп, Bluetooth, аудио система със съраунд звук и др.
Isuzu D-Max е разработен на базата на три основни показателя: безопасност, икономия на гориво и грижа за околната среда. Безопасността приоритет – асистент при потегляне по наклон, спирачен асистент, контрол за спускане, система против блокиране на колелата, електронно разпределение на спирачното усилие, шест въздушни възглавници оборудват автомобила, за да го направят сигурен партньор в ежедневните дейности.

Камиони Isuzu серия N
Серията N товарни автомобили на Isuzu обхваща автомобили с товароподемност от 3,5 т. до 7,5 т., които са добре познати на българския пазар. Основните им характеристики са дизеловите двигатели с много добра мощност, постоянен въртящ момент в широк оборотен диапазон, нисък разход на гориво, ниски нива на емисиите и най-вече високата надеждност.

Двигателите за сега са два – с мощност 150 к.с. и с мощност 190 к.с. Цялата серия използва шаси от здрави греди. То е ниско и дава възможност за лесно надграждане с голям брой специализирани каросерии – самосвали, хладилни фургони, компактори за отпадъци, кранове и други. Конструкцията предлага много дължини и различни междуосеви разстояния. Шасито е комбинирано с надеждна и високоефективна спирачна система. Предлага се и във вариант с пилотирана скоростна кутия, което прави управлението по-лесно.Последната кабина на серията е разработена в два варианта – стандартна и широка, но дори стандартната е удобна и просторна. Интересен е и вариантът с двойна кабина, който дава възможност за превозване на 6 пътника, заедно с оборудване, материали и други елементи необходими за мобилно изпълнение на строителни работи или услуги. Всички модификации от серията са със ниско собствено тегло, което увеличава полезния товар на камионите.

<< Обратно към новините