Новите DAF CF и XF: Чисто превъзходство

Новите DAF CF и XF: Чисто превъзходство

DAF представи новото поколение на моделите CF и XF - камиони, които поставят нови стандарти в транспортната ефективност и комфорта за водача.

[✕]

Иновации в двигателите, нови силови линии и аеродинамични оптимизации водят до по-нисък разход на гориво с до 7%. Новата система за управление на автопарка - DAF Connect води до още по-голяма ефективност. Новите CF и XF имат по-ниско тегло за увеличаване на полезния товар, обновени интериор и екстериор за най-висок комфорт и удоволствие от шофирането за водача. Новите камиони DAF осигуряват на клиентите на холандската марка най-ниски оперативни разходи и най-висок период на работа.„Въз основа на отличната репутация на горивната ефективност, надеждност и комфорт за шофьора, които досегашната моделна гама Евро-6 си изгради в Европа, DAF разработи новото поколение CF и XF, предлагащи най-добрите възможни решения както за клиента, така и за водача“, заяви Престън Фейт, президент на DAF Trucks. „С подкрепата на водещите в отрасъла услуги и високо професионалната ни дилърска мрежа, новите камиони CF и XF, чието серийно производство ще започне през лятото на 2017 г. олицетворяват удоволствието на собственика и мечтата на шофьора.“Новите CF и XF - наслада на собственика:
• 7% по-нисък разход на гориво
- Иновативни двигатели PACCAR MX-11 и MX-13;
- Нова ефективна автоматична скоростна кутия TraXon;
- Нови високоефективни и с по-бързи съотношения задни мостове;
- Разширени функции на софтуера на двигателя;
- Оптимизирана аеродинамика.
• Нова двигателна спирачка PACCAR
• До 100 килограма повече полезен товар
- Нова компактна система за последваща обработка на отработените газове.
• Максимален срок на годност
- Сервизни интервали до 200 000 км;
- Първокласен комфорт за производителите на надстройки.
• DAF Connect - система за управление на автопарка за най-висока ефективност на транспортаНовите CF и XF остават лидери в областта на комфорта на водача благодарение на отлично оформеното вътрешно пространство и множеството нововъведения, които повишават комфорта, удобството за ползване, привлекателността и безопасността.

Новите CF и XF - мечтата на шофьора:
• Обновен интериор
• Ново управление на климатика и контрол на температурата (HVAC)
• Нова ексклузивна линия
• Обновен инструментален панел и таблоОчаквайте в юнския брой 05/2017 г. на сп. КАМИОНИ ексклузивен първи тест на новите DAF CF и XF.

<< Обратно към новините