Silver Star Motors e новият генерален представител на Mercedes-Benz за България

29.03.2017

Silver Star Motors e новият генерален представител на Mercedes-Benz за България

Германският автомобилен гигант Daimler определи компанията Silver Star Motors за новия генерален представител на Mercedes-Benz за България.

[✕]

Новият генерален представител ще е със седалище в София и ще отговаря за продажбите на марките Mercedes-Benz, Setra и Fuso. Планирано е разкриването на първо време на дистрибуторски центрове в София, Пловдив и Варна, както и на оторизирани партньори в други градове.
Новото дружество е 100% собственост на компанията Silver Star Motors Holding Limited във Великобритания. Тя е собственост на Халед Ахмед Джуфали и от дълги години поддържа успешно партньорство с Daimler AG.

„Много сме щастливи, че в лицето на Халед А. Джуфали спечелихме силен партньор за България. Убедени сме, че Silver Star Motors притежава нужната компетентност да разгърне пълния потенциал на леките автомобили и автомобилите с търговско предназначение“, заяви Тил Обервьодер, ръководител на отдел Маркетинг, продажби и обслужване.

„Много се радваме, че начинанието ни дава многобройни възможности да предложим на пазара премиалните продукти на Daimler и услуги с отлично качество. През идните години ще се изправим пред големи предизвикателства и затова в тясно сътрудничество с Daimler ще предприемем важни мерки, за да предложим на клиентите първокласно обслужване. Сред тях е изграждането на нов клиентски център на Mercedes-Benz в София, както и засилването на маркетинг дейностите, насочени към клиентите както на леките, така и на автомобилите с комерсиално предназначение“, каза Халед Ахмед Джуфали.

<< Обратно към новините