Хидробетон получи 10 нови Mercedes-Benz Arocs

15.03.2017

Хидробетон получи 10 нови Mercedes-Benz Arocs

Десет нови товарни автомобила Mercedes-Benz Arocs 3740, надстроени с бетонсмесители Liebherr, достави и предаде в средата на март Балкан стар Аутомотив.

[✕]

Специализираните камиони са за утвърдената в производството и търговият с бетонови смеси компания Хидробетон, която от доста време залага на немската марка.

Това е най-голямата досега доставка в България на специализирания за строителството модел на марката с тривърха звезда на предната решетка. Доставените камиони са с допустима максимална маса 37 т, четириосни, с колесна формула 8X4/4 - два двигателни моста с блокировка на диференциалите и две управляеми оси. Дизеловите двигатели OM470LA, Евро-6, второ поколение, са 6-цилиндрови, редови, с работен обем 10,7 л, максимална мощност 394 к.с. и максимален въртящ момент 1900 Нм.

Предавателните кутии са автоматизирани PowerShift 3, снабдени с допълнителна програма за управление при движение Оff Road.

Kабините на новите Arocs 3740 са средни - тип М, вариант Classic Space.

Задвижването на бурето на бетонмиксера е напълно автономно и независимо от въздействия върху ходовата част. Смесителното буре е с геометричен обем 16 м³ и капацитет за бетон 9 м³.

Повече - в априлския брой на списание КАМИОНИ

<< Обратно към новините