Новият Peugeot Partner Tepee Electric

16.02.2017

Новият Peugeot Partner Tepee Electric

Новият Peugeot Partner Tepee Electric обединява предимствата на компактния ван Partner Tepee и удоволствието от шофирането на електрически автомобил.

[✕]

Той предлага комфорт с просторно, модулируемо вътрешно пространство. Peugeot Partner Tepee Electric е разработен за нарастващия брой клиенти, които искат да съчетаят електрическата мобилност с многобройните всекидневни дейности, независимо дали са лични или лични и професионални едновременно. Автономният му пробег от 170 км отговаря на потребностите на повечето европейски водачи, които шофират средно по-малко от 60 км на ден. Така Peugeot Partner Tepee Electric отваря нови възможности за ползване на електрическите автомобили: споделените пътувания с петима души или семейните развлекателни дейности например вече са съвместими с електрическата мобилност.

Световното лансиране на Peugeot Partner Tepee Electric ще бъде по време на Автомобилния салон в Женева през 2017 г. Автомобилът ще излезе на пазара през септември. Електромобилът се отличава с комфорта и практичността, с които е познат Peugeot Partner Tepee. Благодарение на неговата модулност, петима души седят удобно, а транспортирането на големи предмети не е проблем:
- 5 седалки с възможност за изваждане на трите от втория ред за освобождаване на равен под;
- Обем на багажника сред най-добрите в категорията с до 1 350 литра с 5 човека и 3 000 литра с двама и извадени седалки от втория ред;
- Ексклузивно в сегмента, голямата задна врата и задното стъкло могат да се отварят за улеснено товарене на багажника при всякакви условия.Тази забележителна модулност може да бъде адаптирана за всякакъв вид дейности. Водене на децата на училище, споделени пътувания до работата и транспортиране на велосипеди за колоездене със семейството или приятелите сега са възможни с този 100% електрически автомобил за свободното време.

Новият Peugeot Partner Tepee Electric предлага специфични предимства, свързани с електрическото му захранване, с което потребителите могат да шофират в зони с регулирани емисии и през времеви периоди с ограничен трафик без компромис с практичното ползване или удоволствието от шофирането.

Все повече общини насърчават развитието на електрическите автомобили с предимства специално за тях като безплатни или по-евтини паркинги или запазени ленти. За професионалистите електрическите автомобили са освободени от определени данъци като например от данъка върху служебните автомобили – Company Vehicle Tax (TVS) във Франция.

Режимът за бързо зареждане до 80% за 30 минути, наличен като опция, позволява на водачите повече ежедневни пътувания. Новата, 100% електрическа версия намалява въздействието върху околната среда, като същевременно предлага идеално решение за многобройни ежедневни дейности.Новият Peugeot Partner Tepee Electric осигурява също безпроблемна, с около 30% по-евтина поддръжка в сравнение с двигател с вътрешно горене:
- Батерията има гаранция за осем години или 100 000 км, а електрическото захранване има гаранция за пет години или 50 000 км в зависимост от това кое настъпи първо;
- Поддръжката, на всеки две години или 40 000 км след първата година, не изисква смяна на масло, ремък или охлаждаща течност.
- При липсата на скоростна кутия или съединител има по-малко компоненти, които трябва да бъдат проверявани.
- С двойното възстановяване на енергия чрез намаляване на скоростта и при спиране, спирачките се използват по-малко и износването им е по-бавно.

Освен това разходът на енергия на километър при електрическо зареждане е около четири пъти по-нисък в сравнение с горивото за двигател с вътрешно горене. Новият Peugeot Partner Tepee Electric има 170-километров пробег съгласно новия европейски цикъл на шофиране и съчетава редица функции за оптимизиране на пробега при всекидневно ползване.

<< Обратно към новините