Iveco Stralis NP с престижно отличие

26.01.2017

Iveco Stralis NP с престижно отличие

Iveco Stralis NP, първият работещ на природен газ камион за превози на дълги разстояния, бе избран за Проект на годината на Европейските газови награди за високи постижения.

[✕]

Това стана по време на Европейската конференция на газ и годишната среща на Европейската газовата индустрия, която се проведе във Виена тази седмица и събира повече от 450 ключови представители на различни правителства и лидери от индустрията - повече от 80 производители на газ. По време на конференцията се разглеждаха въпроси, свързани с енергийното бъдеще на Европа.

По време на втория ден на конференцията бяха връчени и шестите годишни Европейски газови награди за високи постижения. В категория Проект на годината, Iveco и четири други фирми представиха най-новите и интересни разработки на европейския газов пазар. В крайна сметка престижната награда отиде при новия изцяло работещ на природен газ влекач за превози на дълги разстояния Iveco Stralis NP.

„Много сме горди, че Iveco отново получи признанието за своя ангажимент за устойчиво развитие. Ние в Iveco навреме прозряхме, че бъдещето на транспорта е в устойчивите алтернативни решения. Нашият Stralis NP е революционен камион за устойчив транспорт - той предлага реална алтернатива на дизеловите товарни автомобили за транспорт на дълги разстояния“, каза президентът на марката Iveco Пиер Лают.

<< Обратно към новините