Ути Бъчваров получи Ford Ranger на Атанасовден

18.01.2017

Ути Бъчваров получи Ford Ranger на Атанасовден

Ути Бъчваров и Мото-Пфое в своя Комплекс Младост срещнаха един специален Атанасовден – денят, в който зимата тръгва да си отива, а пролетта започва да приближава.

[✕]

Майсторът на кулинарните изкушения получи ключовете от новия си пикап Ford Ranger, с който занапред ще ходи на лов и ще пътува навсякъде из страната бързо, лесно и комфортно. По този случай и за да отбележи двойния празник, той забърка от своите специалитети, между които топлата чорба получи пълното одобрение на присъстващите служители, приятели на фирмата и на Ути, и журналисти. А греяното вино на фона на снежната покривка напомни на по-досетливите, че наближава и Трифон Зарезан.

От Мото-Пфое се похвалиха, че са изпратили една много успешна година - продажбите им са се увеличили с 15% при средно 10% за бранша и че са фирма №1 между вносителите на автомобили в България по обща стойност на извършените продажби. А през 2017 г. ги очаква още повече работа и като минимум пускане в действие до края на годината на поне още два дилърски обекта в София.

<< Обратно към новините