Новият Ford F-150

10.01.2017

Новият Ford F-150

Най-голямото автомобилно изложение в Северна Америка е форумът, на който Ford Motor Co. показаха обновената версия на най-успешния си модел – пикапа F-150.

[✕]

Новата версия на най-продавания пикап в САЩ през последните 40 години идва с обещание за още по-добра издръжливост, функционалност и върховни технологии, заимствани от товарните автомобили. Пример за това е системата за предотвратяване на удар с превозно средство или пешеходец, както и адаптивния круиз контрол.Американците все по-често избират икономични автомобили, макар че това едва ли би могло да се каже за който и да е представител на пикапите. Все пак това са автомобили и за работа. При F-150 обаче е внедрена и системата Стоп/Старт, интернет свързаност на базата на 4G връзка, мултимедийна система SYNC 3, както и аудиосистема B&O Play.

Освен новостите при пикапа F-150, Ford обявиха и разширяване на моделната си гама. За начало през 2019 г. в Северна Америка ще се завърне пикапът Ranger, а година по-късно е предвидено завръщането на легендата Bronco.

<< Обратно към новините