Новите гуми Dayton On/Off за товарни автомобили

05.01.2017

Новите гуми Dayton On/Off за товарни автомобили

Обещание за устойчивост и отлично качество на най-добрата цена.

[✕]

Dayton разширява своята серия гуми за товарни автомобили като пуска на пазара новите on/off гуми Dayton D800M steer и D800D drive, създадени за пътни и извънпътни условия.

Оn/off гумите Dayton, произведени в Европа и отговарящи на контрола на качество в Bridgestone, осигуряват на шофьорите на товарни автомобили същите практични и изключително важни характеристики на най-добрата цена, като серията шосейни гуми  Dayton, въведена през 2015 г.

Гумите Dayton са устойчиви на драскотини и наранявания
Новите два вида on/off гуми Dayton са проектирани да издържат и на най-суровия работен процес – когато вместо асфалтова настилка се налага придвижване върху камъни, дребен чакъл или отломки, като например в строителния сектор, при транспортирането на отпадъци или в дърводобивната промишленост.

On/off гумите Dayton са произведени с цел комфортно придвижване върху груби, неравни терени, осигурявайки необходимото за подобна работа сцепление. Благодарение на своите характеристики, обозначени с маркировките М+S и „алпийски символ“, те продължават да се представят отлично дори върху кален и снежен терен, както и при тежки зимни условия. Освен това, специалният състав на гумата, разработен за да бъде високоустойчив на срезове и наранявания, защитава протектора от скъпоструващи щети, причинени от абразивни повърхности.

Регенерация за още по-висока рентабилност
Благодарение на експертните познания на Bridgestone, новите два вида гуми Dayton позволяват регенериране, за разлика от много други вносни и евтини гуми. Възможността за регенериране удължава живота на Вашите гуми Dayton, което ги прави още по-рентабилни.

„Ако шофирането е ваша професия и понякога ви се налага да излезете извън асфалтираните пътища, новите здрави on/off гуми ще ви осигурят устойчивостта и издръжливостта, от които се нуждаете за да свършите работа“, споделя Харалд Ван Отегем, главен мениджър в сектора за тежкотоварни автомобилни гуми за Bridgestone Europe.

Но ползите от новите on/off гуми Dayton не спират дотук:
• Новите два вида гуми имат свързващи звена между блоковете на протектора в центъра на контактната зона, което увеличава периферната твърдост и свежда неравномерното износване до минимум. Това удължава живота на гумата и времето на експлоатация и намалява разходите за поддръжка. Дизайнът на гумата, както и добрата устойчивост на срезове спомагат срещу неравномерно износване и допринасят за спокойно и леко пътуване на магистралата;
• Гумите Dayton D800M и D800D (за размер 315/80 R22,5) разполагат с новия олекотен борт (slim bead), предназначен да ограничава теглото на гумата, без да се прави компромис с устойчивостта, товароподемността и съпротивлението при търкаляне.

Добро изпълнение при всякакви метеорологични условия
Можете да разчитате на гумите Dayton през цялата година. И двата вида имат силни предимства при експлоатация в зимни условия, осигурявайки висока степен на безопасност върху мокри, снежни и заледени настилки. Популярната серия 80 315/80 R22,5, както и стандартният размер 13 R22,5 също имат маркировките M+S (за кал и сняг) и 3PMSF (за сурови зимни условия).

Ексклузивни доставчици
Понастоящем новите on/off гуми Dayton D800M steer и D800D drive са достъпни в размери 315/80 R22,5 и 13 R22,5.

Като допълнително предимство, клиентите на Dayton могат да потърсят експертните познания и умения на Bridgestone Partner – независимата мрежа от търговци на гуми за товарни автомобили и ексклузивен дистрибутор на гумите Dayton за товарни автомобили в Европа.

<< Обратно към новините