Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

DAF CF е Камион на годината в Ирландия

23.11.2016

DAF CF е Камион на годината в Ирландия

DAF получи поредното признание тази година, след като моделът CF спечели наградата Камион на годината 2017 в Ирландия в категорията голям камион за регионална дистрибуция.

[✕]

Престижната награда се връчва от списанието Fleet Transport, като тази есен бяха раздадени десетите юбилейни награди в множество категории в областта на транспорта, логистиката и дистрибуцията в Ирландия. Спечелилият в оспорваната конкуренция на представители на останалите европейски производители наградата камион - DAF CF.310 с колесна формула 6х2 е оборудван с 6,7-литровия надежден, горивно ефективен и здрав двигател PACCAR PX-7.

Журито даде висока оценка на ниското тегло на двигателя, което води до водещ по размера си в сегмента полезен товар. Също така позитивни отзиви получи оборудването на шофьорската кабина, гладко работещата автоматизирана скоростна кутия AS Tronic, както и управляемият трети мост допринасящ за отличната маневреност, която е от най-голямо значение именно в градските и регионални доставки.Fleet Transport е водещото списание за камиони и транспорт в Ирландия. Главен редактор на списанието и председател на журито е Джарлат Суийни, който е президент и на международното жури Ван на годината. „Поздравявам DAF Trucks за постоянното обновяване на тяхната серия CF, която вече се предлага с по-малък като обем двигател, адаптивен круиз контрол и система за предупреждение при напускане на лентата за движение. DAF CF.310 с двигател PACCAR PX-7 има превъзходно шаси, което съчетава ниското собствено тегло с отлична маневреност – комбинация харесваща се на голям кръг от клиенти в изключително взискателния сегмент на градската дистрибуция“, заяви по време на награждаването Джарлат Суийни.

<< Обратно към новините