Новият Daily Евро-6 - бизнес инстинкт

17.11.2016

Новият Daily Евро-6 - бизнес инстинкт

Новият Daily Евро-6 наследява силните страни на гамата Daily и въвежда Daily Business Up – уникална система за бордова свързаност, разработена от Iveco, която го превръща в идеалния партньор на транспортните компании.

[✕]

Новото поколение Daily Hi-Matic Euro 6 предлага широка гама от двигатели с мощност до 210 к.с. и максимален въртящ момент 470 Нм, а благодарение на новата интелигентна система EcoSwitch PRO допълнително вдига летвата по отношение на горивната ефективност.

На 16 ноември Пълдин Транс Сервиз, оторизиран дилър на Iveco, организира представяне на новия Daily Евро-6 за клиенти и партньори от Пловдив и региона. В двора на дилъра, бяха показани три модела - един ван и две шаси кабини от новата гама Daily Евро-6, която се предлага с два 4-цилиндрови двигателя с обем 2,3 и 3,0 литра, мощности в диапазона от 120 до 210 к.с. и въртящ момент от 320 до 470 Нм. Автомобилите са с общо тегло от 3,3 до 7,2 тона и товарен обем от 7,3 до 19,6 куб. метра.

Това е първото събитие „Iveco Daily Евро-6 – близо до клиента“ от предстоящите в София, Русе, Бургас и Варна. Инициативата е организирана с дилърите на Iveco в България и дава възможност на всички, които искат да се запознаят с предимствата на новия Daily Евро-6 да го направят заедно с компетентните представители на дилъра и Iveco, в приятна обстановка, за да могат да открият лесно подходящ за своя бизнес партньор. Интересът беше засилен, а показаните нови автомобили са закупени още преди пристигането им в България и собствениците им си тръгнаха с тях след събитието.

По-важните новости при новия Daily Евро-6:
• До 8% по-нисък разход на гориво;
• До 12% по-ниски разходи за поддръжка и ремонт;
• Удобна и тиха кабина с 4 дБ по-нисък шум и един нов свят на свързаност със системата Daily Business Up за повишаване на ефективността на водача;
• Разширена гама Daily Hi-Matic Евро-6 с 5 двигателя;
• Уникално широка гама от 4-цилиндрови двигатели от 120 до 210 к.с.;
• Избор от двигателни технологии Euro 6 според дейностите на потребителите.

<< Обратно към новините