Седем нови модела Opel през 2017

07.11.2016

Седем нови модела Opel през 2017

Следващата година Opel ще има силно присъствие във всички автомобилни категории. 7 през 17 е името на моделната офанзива, състояща се от седем премиери през 2017 г.

[✕]

Никога досега през дългата си история (автомобилно производство от 1899 г.) Opel не е имал толкова много нови модели в рамките на една година. 7 в 17 е част от разширената моделна офанзива с 29 нови модела между 2016 и 2020 г. През този период позиционирането и портфолиото на марката ще бъдат напълно обновени.

„С тези седем нови модела през 2017 г. Opel ще стане съвсем различна марка в рамките на 12 месеца”, заяви изпълнителният директор на Opel д-р Карл-Томас Нойман.

[✕]

Моделната офанзива “7 през 17” в седем стъпки:

1. Шампионът по автономен пробег: Представена на изложението в Париж, Ampera-e ще революционизира електрическата мобилност от пролетта на 2017. С автономен пробег над 500 км (съгласно New European Driving Cycle - актуалния стандартен метод за сравнение на автономния пробег при различни модели автомобили),  Ampera-e доминира в класа си. Допълнително към това Ampera-e предлага динамика на спортен автомобил и простор на компактна кола с пет врати.

2. Новият флагман: С изцяло новия Opel Insignia Grand Sport седанът с пет врати със силует на купе-автомобил, спортно поведение и водещо в класа двойно предаване ще направи своя дебют. Както и своя предшественик, от който са продадени над 900 000 ексемпляра, новата Insignia ще се произвежда в Рюселсхайм.

3. Големият и спортен комби модел: Както Insignia Grand Sport, така и новият Opel Insignia Sports Tourer споделят един и същ дизайнерски език с визионерската студиа Opel Monza Concept от 2013 г. Спортната предна част с тънки предни светлини дават знак за чиста динамика. В сравнение с неговия предшественик вътрешното пространство е значително нараснало, особено в областта на задните седалки и багажника.

4. Пътешественикът: С Opel Insignia Country Tourer към Sports Tourer се присъединява отново един пътешественик с двойно предаване и визия на високопроходим автомобил. Новият Country Tourer е правилният избор за почитателите на зимните спортове, любителите на дейности на открито и тези, които ценят индивидуализма.

5. Многофункционалният придружител при пътешествия: През следващата година успешният Opel Vivaro навлиза в напълно ново ниво на пътнически комфорт и гъвкавост.

6. Автомобилът с увереното “X”: В началото на 2017 г. към бестселъра в субкомпактния SUV сегмент –  MOKKA X – ще се присъедини новият кросоувър (CUV) – Opel Crossland X. Новият модел ще даде допълнителен тласък на тенденцията към спортни и просторни кросоувъри.

7. Новият CUV в C-сегмент: Opel разширява своето предложение в компактния клас с особено спортния кросоувър, който ще се присъедини към Astra и Zafira.

<< Обратно към новините