Iveco представи в България новите Stralis и Daily

28.10.2016

Iveco представи в България новите Stralis и Daily

Iveco България представи новите Stralis XP и Daily Hi-Matic 35C12A8V, с автоматична скоростна кутия, за първи път у нас броени месеци след официалните премиери на товарните автомобили в Европа.

[✕]

Двата нови модела, които премиерно за страната ни бяха показани по време на 4-ата Логистична бизнес конференция „Логистиката в свързания свят“, са конструирани съгласно ценностите на Iveco.

Новият Stralis TCO2 Шампионът е проектиран да предложи най-доброто решение за регионален и близък транспорт, включително транспорт на опасни продукти, където запазва уникалното си предимство, което му дава системата HI-SCR за третиране на отработените газове. Версията за международен транспорт на дълги разстояния е с много иновативни функции за пестене на гориво и нови услуги за максимална експлоатационна готовност и горивна ефективност.Новият Daily Euro 6 наследява силните страни на гамата Daily и въвежда Daily Business Up, една уникална система за бордова свързаност, разработена от Iveco, която го превръща в идеалния партньор.

Новото поколение Daily Hi-Matic Евро-6, предлага широка гама от двигатели до 210 к.с. и 470 Нм, а благодарение на новата интелигентна система EcoSwitch PRO допълнително вдига летвата по отношение на горивната ефективност.Верните помощници бяха паркирани пред входа на Paradise Center в столицата в деня на провеждане на четвъртото издание на Логистичната бизнес конференция „Логистиката в свързания свят“, организирана от Българска транспортна преса и сп. ЛОГИСТИКА. Моделите вече са налични за тест, като допълнителна информация и конкретни оферти можете да получите чрез дилърствата на Iveco в цялата страна.

<< Обратно към новините