НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. КАМИОНИ! Включете се в 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

ЕВРОПАРТ с нови магазини в София и Варна

19.10.2016

ЕВРОПАРТ с нови магазини в София и Варна

След 15 години в сграда собственост на EUROPART Holding, в началото на октомври ЕВРОПАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД се нанесе в нова сграда в София, която обзаведе в тон със своите изисквания по отношение на условията на работа за служителите и обслужването на клиентите.

[✕]

Новият магазин е само на 700 м от стария, веднага след бариерата, в двора на СОМАТ в квартал Горубляне. Сега магазинът и офисните площи са по-ефективно разположени, а основната тежест се пада на складовите пространства и помещенията за получаване и изпращане на стока.

Складът е оборудван с възможно най-доброто двуетажно немско складово оборудване за малки стоки и със стелажи за палетизирани стоки, каквито в стария магазин почти липсваха. Несравнимо предимство дават автоматизираните рампи за получаване и изпращане на стока, които ускоряват и облекчават в значителна степен тези важни процеси.

В новата база магазинът на ЕВРОПАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД ще има възможност да предложи по-добро обслужване и по-широк асортимент от стоки на своите клиенти, с което да затвърди позицията си на водещ доставчик в София и страната.

След 8 години на пазара във Варна, ползвайки добра сграда, но с лоша инфраструктурна комуникация за своите клиенти и служители, ЕВРОПАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД се нанесе в нова сграда и в морския град, която в много по-голяма степен отговаря на фирмените изисквания.Новият магазин е само на километър от стария, на ул. Мургаш 27, в непосредствена близост до КАТ и СБА, в сградата на бившия магазин за леки автомобили Renault и Dacia. Сега магазинът, офисните и складови площи  са по-ефективно разположени, като основната тежест се пада на складовите пространства и помещенията за получаване и изпращане на стока.

В новата база магазинът на ЕВРОПАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД ще има възможност да предложи по-добро обслужване и по-широк асортимент от стоки на своите клиенти, както и несравнимо по-добър достъп до него, с което да затвърди позицията си на водещ доставчик във Варна и региона.

<< Обратно към новините