Ferodo помага на Iveco Eurocargo да спира безопасно

13.07.2016

Ferodo помага на Iveco Eurocargo да спира безопасно

Дисковите накладки на Ferodo допринасят за по-доброто представяне и издръжливост на новия Iveco Eurocargo.

Federal-Mogul Motorparts, подразделение на Federal-Mogul Holdings Corporation, снабдява с дискови накладки Международния камион на годината 2016 – новия Iveco Eurocargo. Дисковите накладки на Ferodo осигуряват оптимално спирачно представяне, издръжливост и понижени нива на шум и вибрации на товарния автомобил за регионален транспорт. Компонентите се предлагат и на независимия пазар за следпродажбено обслужване чрез гамата на Ferodo, номерът на частта FCV4254 отговаря както за предните, така и за задните накладки.

„Ferodo се гордее с партньорството си с Iveco, касаещо частите за оригинално вграждане и бихме искали да изкажем поздравления за заслуженото признание на изключителния модел Eurocargo,” отбелязва Силвано Веля, продуктов директор Части за спирачната система за следпродажбено обслужване в регион Европа, Близкия Изток и Африка във Federal-Mogul Motorparts.

„Ferodo е доверен доставчик на усъвършенствани спирачни компоненти. Ние използваме опита си, за да създаваме надеждни решения за производителите на автомобили. Като иноватор в спирачните технологии вече повече от 100 години и като водеща компания, разработваща модерни фрикционни материали, ние сме щастливи да предложим спирачни накладки за оригинално вграждане на друг признат, водещ в индустрията модел“, добавя още Веля.

Новият Iveco Eurocargo беше избран за Международен камион на 2016 година от жури, състоящо се от 25 журналисти, представители на 25 издания от 25 държави в Европа, в това число и сп. КАМИОНИ, които отразяват търговските автомобили. Условие за камионите, които участват в конкурса, е да са пуснати на пазара през последните 12 месеца, а победителят се оценява на база приноса си към пътно-транспортната ефективност. Технологични иновации, комфорт, безопасност, лесна управляемост, икономия на гориво, екологични съображения и краен разход за притежателя – това са само част от всичките критерии, които се вземат под внимание при цялостната оценка на камионите.

Ferodo предлага също така индикатори за износване, набор от аксесоари и висококачествени спирачни дискове с цел да осигури висока издръжливост и надеждна работа на Iveco Eurocargo. Повече информация може да бъде намерена на www.ferodo.com.

<< Обратно към новините