Isuzu на Truck Show КАМИОНИ 2016

Isuzu на Truck Show КАМИОНИ 2016

Исубус ООД, официален вносител на автобусите Isuzu в България, представя на Truck Show КАМИОНИ 2016 два от продуктите от богатата гама на производителя Anadolu Isuzu, които вече са познати и популярни у нас - Isuzu Citibus и Isuzu Citiport.

[✕]

Isuzu Citibus e 9,5-метров градски автобус с нисък вход, оборудван с икономичен и екологично чист четирицилиндров двигател Cummins ISB4.5E6 210B, Евро-6 с работен обем 4,5 л и максимална мощност 205 к.с. Предавателната кутия е автоматична - Allison T 280 R. Ниският под на предната и на широката средна врата улесняват качването и слизането на пътниците, които в зависимост от конфигурацията могат да бъдат до 71 – седящи и правостоящи. Моделът се експлоатира вече повече от година в градския транспорт на Пловдив.

Isuzu Citiport е един от най-новите модели и първият 12-метров автобус в гамата на турския производител. Двигателят на градския нископодов автобус е Cummins  ISB6.7E6 280B, Евро-6, шестцилиндров с работен обем 6,7 л и максимална мощност 280 к.с. Предавателната кутия е автоматична - ZF Ecolife 6AP 1200 B, с 6+1 предавки и тристепенен ретардер. В зависимост от конфигурацията на седалките автобусът може да превозва до 107 пътници – седящи и правостоящи.

[✕]


Повече за Исубус може да намерите в интернет на адрес: isubus.bg

<< Обратно към новините