Термо Про на Truck Show КАМИОНИ 2016

Термо Про на Truck Show КАМИОНИ 2016

Основната дейност на Термо Про ООД е доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на хладилни и климатични инсталации, автономни въздушни и водни отоплители за превозни средства, и изолационни материали.

[✕]

Термо Про ООД е официален партньор за България на:
- Thermo King – световен лидер в производството и продажбите на хладилни и климатични агрегати за транспортни средства;
Eberspächer – световен лидер в производството и продажбите на въздушни и водни отоплители за транспортни средства.

По време на изложението компанията ще постави акцент върху възможностите за доставка на надстройки и полуремаркета, които са сертифицирани за съответствие с изискванията на GDP (Добра дистрибуторска практика) за транспорт на лекарства за човешка употреба.

При Thermo King са сертифицирани еднотемпературните агрегати SLX-300е и SLX-400е, както и двутемпературните SPECTRUM SLXe, като изпарителят на втората/задната зона е поне S3 (с 3 вентилатора).

Управляващият софтуер на еднотемпературни агрегати се модифицира: прилага се профилът от настройки OptiSet Pharma, подходящ за почти всички видове лекарства. Като минимум трябва да има три продуктови профила: Pharma Frozen за продукти, изискващи температура -20 °C или по-ниска, Pharma Chilled (за продукти в диапазона +2 до +8 °C) и Pharma Ambient (+15 до +25 °C).

На изложението Термо Про ще покаже еднотемпературна надстройка, сертифицирана по GDP за превоз на лекарства за човешка употреба.

Повече за Термо Про може да намерите в интернет на адрес: www.thermoking-bg.com

<< Обратно към новините