Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Iveco Daily Hi-Matic e Top Van на 2016

04.05.2016

Iveco Daily Hi-Matic e Top Van на 2016

Наградата връчва Transport News, най-голямото в Шотландия списание за автомобилни превози и транспорт.

[✕]

Президентът на марката Iveco Пиер Лают получи приза по време на специализираното изложение за търговски автомобили в Бирмингам, Великобритания. Новото Daily, което бе отличено като Международен ван на годината 2015, получи признание и от друго британско издание – Trade Van Driver, като най-добър автомобил в своя клас – този на големите ванове.

Редакторът на Transport News Алистър Валанс връчи наградата на Пиер Лают, като определи Daily Hi-Matic като „бъдещето на лекотоварните превозни средства“. Но това не са просто думи за пред шефа на марката. Шотландското списание подложи Daily 35S13 оборудван с ексклузивната за класа си осемстепенна автоматична скоростна кутия Hi-Matic на изтощителен тест в околностите на Единбург по-рано тази година.

„След ден, прекаран зад волана на Новото Daily Hi-Matic, съм убеден, че това е бъдещето на лекотоварните превозни средства. Iveco трябва да се възползва от Hi-Matic. Веднъж след като потенциалните клиенти седнат зад волана за тестово шофиране, ванът се представя достатъчно красноречиво“, казва редакторът Джон Хендерсън, който е тествал автомобила.

<< Обратно към новините