Cummins представя новото поколение двигатели за Етап V на bauma 2016

21.03.2016

Cummins представя новото поколение двигатели за Етап V на bauma 2016

Cummins Inc., лидер в производството на дизелови двигатели за индустриални приложения, ще представи своето ново поколение двигатели на най-мащабното изложение за строителна и минна техника - bauma 2016 (Мюнхен, 11-17 aприл), съобщиха от ИПО ООД – официален дилър на Cummins Inc. за България.

[✕]

Новоразработените технологии, които ще бъдат представени, са проектирани да покрият изискванията на емисионните норми на Европейския Съюз за стандарт Етап V, стартиращ през 2019 за строителна, минна и подемна техника. С мощности от 74 к.с. до 400 к.с. (55kW – 300kW), двигателите надхвърлят изискванията за близки до нулеви емисии на стандарта Етап V, постигайки повишаване на мощността и въртящия момент с почти 10 процента.

Подобренията в показателите на двигателите са постигнати, благодарение на иновативния подход към процеса на горене, въздушния поток и системата за впръскване на гориво. Това позволява на Cummins да реализира пълния потенциал на 4-цилидровите двигатели QSF3.8 и QSB4.5, както и на 6-цилиндровите QSB6.7 и QSL9, без необходимост да се повишава тяхната вместимост.

[✕]


 

<< Обратно към новините